25 marzo 2023

Setmana Santa Setabense 2023: Premis, exposició i actes.

A les portes dels dies grans de la Setmana Santa Setabense va tenir lloc a la Casa de Cultura l'entrega de premis i la inauguració de les exposicions temàtiques organitzades per l'Hermandad de Cofradías de Xàtiva. 

Enguany, i de la mà de la seua comissió de fotografia presidida per Julio Bellver, fan una valenta aposta d'ampliació qualitativa i quantitativa amb una nova exposició d'autor i un nou Saló temàtic d'àmbit Nacional.

Per al seguiment d'actes en 2023 l'Hermandad ha publicat a la seua pàgina en este enllaç el PROGRAMA OFICIAL DE ACTOS.

En el capítol d'exposicions podrem veure a la Casa de Cultura i fins al 23 d’abril, la tradicional exposició del XXI Saló de Fotografia Local, de la IV Exposició Juvenil de fotografia instantània i del I Saló Nacional de la Setmana Santa Setabense. 

 

Fins al 12 d'abril romandrà oberta l'exposició "Mirando la Semana Santa. El Objetivo de Eduardo Espejo Reyes" autor local i reconegut fotògraf qui ve retratant d'un mode personal este món en les seues diverses manifestacions i llocs de celebració. La inauguració serà el divendres 31 de març.

 


Recordar que fins al 31 de març encara es podrà visitar l'exposició fotogràfica commemorativa del 75 Aniversari de la Refundació de la Confraria de "LA DOLOROSA" de Xàtiva.Quant als premiats, són els següents:

XXI Saló de Fotografia Local.

 

Primer premi
Eduardo Francés Sanchis 

 

Segon premi
José M. García Serrano

 

Tercer premi
Vicente Bermudez Climent
 

 
Quart premi
Carlos Navarro Bordera


 

I Saló Nacional de la Setmana Santa Setabense

Primer premi
Eduardo Espejo Reyes 

 
Segon premi
José M. Forondo Pozo
 
 

Tercer premi
Paco Murcia Grau.

 

IV Premi Juvenil de fotografia instantània

Guanyador
Eric Navarro Tortosa


 

 Felicitem a tots els premiats, la majoria dels quals són membres de la nostra agrupació fotogràfica i reconeguem i agraïm l'esforç de l'Hermandad de Cofradias i en especial de la seua comissió de fotografia en l'organització d'estos actes.

Trobareu més informació i fotografies premiades a la pàgina de l'Hermandad en l'enllaç Lliurament de premis del XXI Saló de Fotografia de la Setmana Santa Setabense així com a Concurso de Fotografía a la mateixa web.0 comentarios:

Publicar un comentario

emailTwitterfacebookyoutubeinstagramwhatsappissuu

Archivo del blog

Lo mas visto...


Ultimos artículos