Entrada destacada

11 enero 2022

Exposició fotogràfica "500 Anys d'història: Convent de la Consolació de Xàtiva" de Francesc Barberà.

 

    El pròxim 14 de gener a les 20:00 hores s'inaugura l'exposició sobre els "500 Anys d'història del Convent de la Consolació de Xàtiva" de la mà de Francesc Barberà "Paco Fum". 

    El nostre company i soci d'AFSA ens fa la introducció que acompanyem de l'entrevista emesa per Xtradio Xàtiva on ens avança detalls d'aquesta. 

    Art i emocions en un homenatge personal i coral a la llarga i activa presència de les germanes Dominiques en favor dels més necessitats de Xàtiva per a coneiximent i gaudi del poble.

 

    L'exposició 500 anys d'història, m'ha donat la possibilitat de mostrar al poble de Xàtiva, l'interior del Convent de la Consolació, on des de fa 502 anys, viuen les monges dominiques de la Consolació a la nostra ciutat.

    Amb elles he passat durant més d'un any i mig, dies i dies, per a poder fer aquesta exposició, de la que gaudirem durant més  d'un mes, a la sala de les columnes de la Casa de Cultura de Xàtiva.

    Tot ha sigut possible, gràcies a les germanes dominiques de la Consolació, que m'han obert el Convent i el cor, perquè a través de la fotografia, el poble de Xàtiva, puga apropar-se i veure com és la vida en un convent de clausura amb 502 anys d'història.

Francesc Bareberà Mejias " Paco Fum "



0 comentarios:

Publicar un comentario

emailTwitterfacebookyoutubeinstagramwhatsappissuu

Archivo del blog

Lo mas visto...


Ultimos artículos