Entrada destacada

26 octubre 2021

Exposició colectiva de fotografia "Mirades d'AFSA" 2021. Fins el 6 de novembre.

Exposició fotogràfica col·lectiva  "Mirades d'AFSA"
Del 15 d'octubre al 6 de Novembre
Casa de la Cultura de Xativa.
Sala planta 1

Mirades d'AFSA és una exposició col·lectiva que recull projectes individuals i de temàtica lliure del socis de l'Agrupació Fotogràfica Setabense d'Aficionats de Xàtiva (AFSA).


AFSA està formada per més de 100 socis que utilitzen la fotografia com una forma d'expressió artística. En esta ocasió són una vintena els autors i socis els que han cedit alguna de les seues obres per a l'exposició d'enguany als que AFSA agraïx el pas endavant que suposa oferir-les a l'escrutini i critica públics però també a la contemplació i gaudi del visitant:

Mireia Montell, Antonio Martinez Richart, Eduard Francés, Eduardo Espejo, Edu Francés, Francesc Barberà, Xavier Company, Eliseo Martinez Pallás, Vicent Marchirant, Ricardo Enrique Climent, Rafael Manjón, Tino Hernandez, Josep Miquel Palop, Carlos Navarro, Antonio José Revert, José Manuel García Serrano, Josep Ricard Soler, Alfredo Garcia Terol, Pedro De la Fuente.

No deixes de vindre a  veure aquesta exposició, ja que podràs contemplar els treballs dels fotògrafs d'AFSA, que tenen tots un gran reconeixement.

T'esperem!

0 comentarios:

Publicar un comentario

emailTwitterfacebookyoutubeinstagramwhatsappissuu

Archivo del blog

Lo mas visto...


Ultimos artículos