30 mayo 2016

Noticias socios


En este apartado vamos a informar de los resultados o logros de nuestros socios en concursos, certámenes etc... , así como colaboraciones que realicen con otros colectivos y estén relacionadas con el mundo de la fotografía. 

Para ello, se ruega a los socios que lo deseen, que envíen la noticia correspondiente redactada y con la información necesaria. De no ser así no se incluirá en esta sección.

Recordamos que las noticias deben remitirse al administrador del blog (e-mail afsafoto@gmail.com)

Exposición “Harmonia de colors” 

Colaboración del socio Joan Miquel Galve en una exposición de pintura en la localidad de Benifaió. A continuación el propio autor nos describe la misma:

Vos presente una col·laboració en al que he tingut el plaer de participar. L' Escola Municipal de Dibuix i Pintura de Benifaió a través de la seua mestra Nayra López hem sol·licitaren fotografies realitzades per mi per a que els alumnes adults s’inspiraren a l'hora de fer les seues obres. A continuació us incloc una petita introducció de la mestra/artista/directora d’aquest projecte en el qual estic més que orgullós d’haver participat.


“Harmonia de colors” 

Els i les alumnes de l’Escola Municipal de Dibuix i Pintura de Benifaió del curs 2015-16, com cada any prop de la finalització del curs, han preparat una mostra dels seus treballs. Aquesta mostra es veu reflectida amb l’exposició, anomenada Harmonia de Colors, que reuneix dues vessants artístiques, d’una banda la pintura i d’una altra la fotografia.

Enguany podem parlar de la unió de dos projectes, en primer lloc, el dels adults, on les imatges referencials venen donades per les fotografies que ens ha cedit Joan Miquel Galve i Romero per a dur a terme aquest projecte i a qui volem agrair el seu treball.

En segon lloc, la dificultat afegida de realitzar cada quadre (tant adults com menuts) amb una paleta de color reduïda, de manera que s’assignà a cada alumne i alumna un color i, a més del color assignat, podien utilitzar el blanc, per donar les llums, i el negre per donar les ombres. L’objectiu, per la qual cosa, va ser crear quadres monocromàtics que, en conjunt, formen una harmonia i escala multi-cromàtica, per donar importància a la diversitat i al conjunt sobre la individualitat.

En nom de tots i totes, esperem que gaudiu d’aquesta exposició i que, com nosaltres, trobeu l’harmonia dins la diversitat d’aquestes obres.

Gràcies.


Nayra López Martos.

0 comentarios:

Publicar un comentario

emailTwitterfacebookyoutubeinstagramwhatsappissuu

Archivo del blog

Lo mas visto...


Ultimos artículos